Elämä joskus johdattaa meidät tilanteeseen tai tilaan missä huomaa olevansa ehkä hiukan eksyksissä ja miettivänsä miten minä tänne päädyin. Tuota huomasin miettineeni useamman kerran kunnes totesin, että oli tullut minun aikani astua suureen muutokseen ja lähteä etsimään sitä jotain mitä haluan tehdä intohimolla. Nyt muutaman hetken aikaa irtisanoutumisestani olen yhä sitä mieltä, että päätös oli ainoa oikea!
Kliseinen kommentti mitä usein kuulee toisten suusta ja huomaa myös itse toistavansa eli ”kun yksi ovi sulkeutuu niin toinen ovi aukeaa” on taas käynyt toteen!!!
En joulukuussa 2017 tiennyt, että maaliskuussa 2018 olen mukana perustamassa yritystä Espanjaan ja todellakin ostamassa jo uutta sänkyäkin täältä.

Se mikä oli aluksi periaatteessa vain klisee ja kommentti muiden elämästä ja mihin myös itse halusi palavasti uskoa, oli nyt muuttunut todeksi omassa elämässäni. Mitään niistä asioista mitä nyt on tapahtunut en olisi voinut nähdä tapahtuvaksi. Se kaikki vaati irtautumisen aikaisemmasta, uskallusta päästää irti ohjaksista ja katsoa mihin ”autopilot” minut vie. Se toi minut Espanjan Fuengirolaan!

Uskomatonta on se miten helposti tuo kaikki kävi ja miten helposti olemme tänne asettuneet. Lopultahan kyseessä on vain halu muutokseen ja tehdä jotain uuttaa! Muutos tuntuu aina isolta ja jopa pelottavalta kunnes siihen tarttuu. Kun päätös on tehty niin yleensä asiat vain lähtevät rullaamaan vähän kuin itsestään.

Välitilinpäätös on se, että kahden älykkään, rohkean, energisen ja luovan kollegan kanssa olemme perustaneet yrityksen Espanjan Aurinkorannikolle.
Business Landing Services. Kun haluat kasvaa, kansainvälistyä tai kehittyä Espanjan markkinaan. Löytää uusia yhteistyökumppaneita, tekijöitä, verkostoja tai rahoitusta. Tutkia markkinaa, ihmetellä byrokratiaa, pilotoida uutta hankettasi. Oli projektisi pieni tai suuri, me tuemme. Löydämme puolestasi paikalliset avaimet menestykseen ja autamme välttämään turhat karikot.
Uusi maailma. Uusi kasvu. Nuo sanat kuvaavat sitä mitä Espanja voi olla ja tehdä sinulle ja yrityksellesi. Nuo sanat kuvaavat myös sitä mitä Espanja tekee minulle.

Nähdään täällä – auringon alla!

Kirjoittaja on Tiina Moberg, Business Landing Servicen nopea, energinen ja mutkat suoristava toimitusjohtaja, joka rakastaa muutosta, aktiivista elämää sekä uuden kehittämistä