Kylmästä lämpimään, aion tulla viereesi kömpimään…melkein näin, kukaan ei vaan ihan konkreettisesti kömpinyt kylkeen vaikka olisihan sekin ollut ihan jees

Etätyö, etätyön johtaminen-ja tekeminen, liiketoiminnan kehittäminen, markkinoiden avaaminen, kaipuu kauneuteen, valoon ja lämpöön, sitä kaikkea on businesslanding services tehty tukemaan.

Tervetuloa Malaga Valley:n, Euroopan ehkä nopeimmin kasvavan ”kaupungin kuhinaan”, täällä syntyy 14 uutta yritystä päivässä, täällä on 14 kiihdyttämöä, paikka janoaa osaajia ja tarjoaa niitä myös omasta takaa kiinnostaville yrityksille, yliopisto kouluttaa jopa juuri teidän tarpeisiin sopivaa väkeä. Ei ole edes totta, mitä kaikkea summittia, häpeningiä ja verkostoitumista on tarjolla.

Malaga on magee!!! Yli miljoona asukasta, rantaelämää, citykulttuuria, kulttuuria, luontoa, golffia, hikingiä, you name it you got it ja mikä parasta, hyvällä hinnalla.

Kiinnostaa, mä tiedän sen 🙂 Ota meihin yhteyttä ja landataan teidätkin tänne ja hei, juuri niillä tarpeilla mitä teillä on. Yhden luukun kautta, luukku on tietty businesslanding.fi

Kirjoittaja on Business Landing Servicen Developing Queen, elämän moniottelija, jolle business ja siinä muille avuksi oleminen on intohimo.